Menu left

Foredrag om TabuerCarsten Graff beskæftiger sig med det som vi som kultur forsøger at fortrænge – lige fra computerens ulemper, til glæderne ved uvidenhed, utroskab, tyveriets filosofi, løgnens nuancer, kærlighedslivets skyggesider, læsningens skadelige virkning og hundredevis af andre temaer. Skriv til StemningsHotellet hvis du er interesseret i at booke Carsten Graff som foredragsholder.

Kort Om Carsten Graff
MBA, levefilosof, stifter af Stemningshotellet og forfatter til bøger om en lang række af de tilstande som moderne mennesker har tendens til at forsøge at fortrænge. Carsten Graff har modtaget flere priser for sine bøger og er en af Danmarks mest erfarne foredragsholdere. Han har afholdt knap 3000 foredrag internationalt - herunder Danmarks største filosofiaften i Cirkusbygningen.

Et par reaktioner på Carsten Graffs foredrag

“Carsten Graffs stil er præget af ro og eftertænksomhed. Foredragene er baseret på historier fra hans eget liv og - ligesom hans bøger - fra egne erfaringer. Han er som drengen i “kejserens nye klæder”, der peger på en sandhed som alle vi andre er for meget en del af, til selv at kunne se. Man forlader et Graff foredrag hjerteligt underholdt, styrket, reflekterende og en hel del klogere på livet.”
Kris Herning, direktør

 

"Aldrig i mit liv har jeg mødt så selvoptaget og irriterende en person som Carsten Graff. Det var en pinsel at lytte til hans foredrag. Hvad de andre i salen grinede og klappde af var fuldstændig umuligt for mig at forstå."
Anonym


"Kære Carsten! Du har godt nok ramt en åre hos vores gynmasieelever. Sjældent eller aldrig har jeg set nogen ramme dem så præcist og med så stor effekt."
Jannik Johansen, Rektor


"Jeg har netop overlevet 1,5 times foredrag med pop-filosoffen Carsten Graff. Min chef havde betalt en formue for at vi skulle høre ham tale, men han gik langt over stregen og var ikke til at holde ud at høre på."
Anonym


“Carsten Graff kan skabe stemninger på en fascinerende måde. Han bruger dialogen til at visualisere livet og tvinger os til at undres - til at reflektere –  til at tage stilling -  til at blive mere bevidste om os selv… Carsten Graff er en mand der skal opleves…”
Dorte Guling, Leder

 

Carsten Graff