Menu left

Sådan blev jeg Kasi Jesper

Carsten Graff
 

Af Carsten Graff

Ny udgave som ebog i 2016
"Kasi Jesper - Amazing 2016
"

Første ugave 2012.
Sider: 262 Hardcover
Mål: 235 * 155 mm
ISBN: 9788799403479
Varegruppe: Biografier og erindringer

Køb bogen på nettet og se pris


Emneord
Forretning, filosofi, ledelse og AG København, Pandora, Endless- og Amazing Jewelry, personlige fortællinger og iværksætteri.

 

Om bogen
Jesper Kasi Nielsen er en af dansk erhvervslivs mest farverige skikkelser som har været med i en lang række virksomheder og sager som alle er kendt i offentligheden. De fleste ved, at han på seks år skabte en milliardomsætning med smykker fra Pandora, at han skabte håndboldeventyret AG København og førte klubben frem til at blive verdens tredje bedste. I denne bog fortæller Jesper sin egen udgave af, hvordan han gjorde disse ting mulige og fortæller hvad der i 2016 ledte frem til at han lukkede sit andet smykkeeventyr Endless Jewelry og startede sit nye selskab Amazing Jewelry.

Dette ærlige portræt er skrevet af Carsten Graff, som har talt med Jesper om, hvordan man kan lave en milliardforretning uden at gå med slips, uden at lave analyser, uden at kigge på konkurrenter, næsten uden at bruge telefon og uden at have nogen særlig uddannel-se. Bogen gaber over vidt forskellige temaer som livs-filosofi, sport og forretning og kan læses af alle, i alle aldre og fra alle samfundslag.

Mød Jesper unplugged, hudløst ærlig og helt privat.

Bibliotekernes anmelder siger


Som erhvervsbiografi er bogen uortodoks og original og som sådan underholdende læsning
Henrik H. Pedersen


Liselotte Lyngsø. Fremtidsforsker i Future Navigator skriver


Jeg slugte bogen på en aften. Kasi Jesper har med sin skæve og lavpraktiske indgang til sit arbejdsliv på skift inspireret, fået mig til at ryste på hovedet og trække på smilebåndet. Dejligt at få hans personlige version af historien som supplement til det billede, som medierne har tegnet.