Menu left

Graff's kommende bøger om skyggesider


Alle mennesker har sider, som de undertrykker, fortrænger eller fortier – både bevidst og ubevidst og når vi tør stå ved vores skyggesider vokser vi ikke kun som mennesker, men også som samfund. På den baggrund vil jeg i de næste bøger fortsætte med at skrive om skyggesider. Følgende 3 bøger arbejder jeg på i disse måneder. Hvornår de bliver færdige og hvornår jeg udgiver er der ingen der ved.

 

Kærlighedens skyggesider

Vera kommer ud af en familie hvor det er kvinderne der sætter dagsordenen og er til dagligt topchef i en stor international virksomhed. Allerede tidligt i barndommen mærker hun en uforklarlig længsel efter at hengive og underkaste sig den mand hun elsker.

I denne bog fortæller Vera åbenhjertigt og med et glimt i øjet om sine valg – om at gøre op med sin indre rødstrømpe og om at afsøge en seksuel tilstand der af mange ses som destruktiv, men for hende blev en kilde til selvindsigt og udvikling – både personligt, helbredsmæssigt og karrieremæssigt.

Veras fortælling beder os spørge os selv om ikke det er muligt at være stærk, i kontrol, underdanig, feminin og erotisk på én og samme tid.

 

Verdens største tabu

Et heroisk portræt af en mand som ingen ville kunne holde af - ud over læseren... Bogens målsætning er at kigge ind i et tabu så stort at jeg foretrækker ikke at afsløre mere før bogen er færdig.

 

Swingerkvindernes hemmelige liv

En portrætbog hvor man som læser møder en række kvinder der i al hemmelighed vælger at udforske deres seksualitet i praksis. Mød jomfruen der vælger at afsætte 3 måneder til at prøve alting. Mød den muslimske kvinde der savner spænding og bliver inkarneret swinger og mød den fraskilte mor som lever et dobbeltliv hvor hun udforsker grænserne af sin seksualitet i de weekender hvor hun ikke har børn. Bogen er baseret interviews med kvinder i en af Danmarks største swingerklubber.